ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

ایجاد یک حساب کاربری

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده ضروری است.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *

فروش بدون واسطه محصولات گیلان

مشخصات بهترین برنج ایرانی

برنج خوب  نباید دانه های خرد شده  داشته باشد  و دانه هایش باید دراز و کشیده باشند  و رنگش هم نباید خیلی سفید و شیشه ای باشد بهتر است کمی متمایل به زرد باشد

برنج هاشمی با مارک های مختلف مثل گلستان هم در بازار موجوده که  دربسته بندی های کوچک و برای مصرف یک وعده است که برای کسانی که مصرف برنج اشان کم است مناسب است  

- برنج در ابتدا باید دارای رنگ سفید مایل به شیری و مات باشد یعنی رنک برنج خام نباید زرد ، یا کرم رنگ باشد. برنج نباید حالت شیشه ای یا مشابه ماکارونی باشد .- از نظر اندازه نباید زیاد بلند و باریک باشد ، نباید به اصطلاح گرد و کوتاه باشد  

 برنج هاشمی از بهترین و مرغوب‌ترین ارقام کیفی برنج محسوب می‌شود. که مبدأ آن در گیلان می‌باشد. بطور کلی شکل دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می‌باشد .از رقم توده محلی شهرستان‌های استان گیلان انتخاب گردیده برنج پخته شده هاشمی، ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می‌ماند

طول دانه خام 09/6 تا 4/7 میلی‌متر (متوسط 3/7 میلی‌متر) و پس از پخت 11 تا 13 میلی‌متر و عرض دانه 8/1 میلی‌متر، دانه آن گچی و میزان شکم و مرکز سفیدی دانه صفر و یک می‌باشد.

میزان پروتئین دانه 4/8 تا 12 درصد و نسبت طویل شدن دانه 8/1، درصد آمیلوز دانه 2/20 تا 7/22، متوسط قوام ژل 75/56 و gt آن متوسط، حدود 58/3- 04/4 می باشد.

این برنج در اندازه های 5 کلیوگرمی ، 10 کیلوگرمی و 20 کیلوگرمی تحط نظارت اداره کل استاندارد بسته بندی شده و عرضه بازار میشود.(کارخانه برنجکوبی و بورس برنج هادی)

انواع کلفت و کوتاه  برنج از ارقام پر محصول برنج است که بعد از پختن  بوی نامطبوعی داشته و ایجاد نفخ شدید در معده می کند و بعد از سرد شدن اصلا قابل خوردن نیست و ارزانترین نوع برنج به حساب می آید . برنجهای باریک و بلند و شیشه ای هم از ارقام وارداتی هستند که معلوم نیست با چه روشی تهیه شده اند وبهتر است که مصرف آنها را کنار بگذارید .

برنج هاشمی از ارقام خوب برنج ایرانی می باشد که مورد توجه بسیاری از مشتریان می باشد. این نوع برنج علاوه بر داشتن قد مناسب از عطر و طعم مناسب برخوردار است. برنج هاشمی اکنون با توجه به قیمت مناسب آن در مقایسه با انواع دیگر برنج ایرانی و برآورده کردن رضایت از بیشترین میزان تولید و مصرف در بین گونه های برنج ایرانی برخوردار می باشد.

  • این محصول حاوی برنج یکدست و چند بار الک شده است.
  • برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید می باشند، بسیار مفید است.
  • مصرف برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می گردد.
  • برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می شود و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است
  • برنج فاقد چربی، کلسترول ،گلوتن و سدیم می‌باشد. هضم این ماده‌ی غذایی بسیار آسان است.
  • برنج حاوی مقدار بسیار ناچیزی چربی می باشد(2/0 گرم چربی در یک دوم فنجان برنج سفید پخته شده). بدن انسان قادر است تمام اسیدهای چرب (واحد تشکیل‌‌دهنده چربی) مورد نیاز خود، به جز اسید لینولئیک را بسازد. این اسید چرب (اسید لینولئیک) حدود 30 درصد از کل اسیدهای چرب موجود در برنج را شامل می ‌شود.
  • برنج غذای اصلی ایرانیان است و از اینرو ایران  محل تولید یکی از  بهترین برنج های جهان است .
  • برنج هاشمی از بهترین و مرغوب‌ترین ارقام کیفی برنج محسوب می‌شود. که مبدأ آن در گیلان می‌باشد. بطور کلی شکل دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می‌باشد.از رقم توده محلی شهرستان‌های استان گیلان انتخاب گردیده.
  • برنج پخته شده هاشمی، ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می‌ماند.
  • این برنج در بسته بندی های  5 کیلو گرمی ، 10 کیلوگرمی و 20 کیلوگرمی تحط نظارت اداره کل استاندارد بسته بندی شده و به عرضه بازار می شود
  •  باید بدانید که برای غذاهای مختلف چه برنجی را انتخاب کنید

 تفاوت انواع برنج :

 در زمان پخت، شکل ظاهری و عطر و بوی آن هاست.

1-   برای دم‌پخت :  از برنج محلی ایرانی (مثلاً  برنج تولید شده در شهر لنجان استان اصفهان، برنج لنجونی یا برنج چمپا که تولید روستاهای شمال خوزستان است، یا برنج طارم) استفاده کنید.

2-   برای پلویی که همراه کباب کوبیده  یا جوجه کباب  سرو می‌شود از برنج‌هایی که دانه‌های بلندی دارند استفاده کنید،

         بهترین برنج صدری هاشمی که تولید آستانه اشرفیه است برنج خوبی است  

   بهتر است بجای برنج های پوست کنده و سفید که خاصیت چندانی ندارند وفقط چاق کننده هستند از برنج قهوه ای استفاده کنید هر چند این برنج گرانتر است ولی ارزش دارد هزینه بیشتری برایش بپردازید .    

برنج خوب به ذائقه افراد هم  بستگی دارد ولی بطورکلی همه برنج های محلی ایران خوب هستند ونباید صرفاً روی برنج شمال کلید کرد


نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جاده رویایی اسالم خلخال آنلاین

جدیدترین اخبار پزشکی و تغذیه

  • خبرنامه ماهیانه

     شبکه خود را در این قسمت ثبت نمایید:

    تماس با ما

    چه کسی آنلاین است؟

    ما 6 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

    آمار بازدیدکنندگان سایت

    286470
    امروز
    دیروز
    هفته جاری
    هفته گذشته
    ماه جاری
    ماه گذشته
    بازدید کل
    176
    179
    1252
    270743
    3623
    4646
    286470

    آی‌پی شما: 3.226.251.81
    امروز: شنبه، 02 شهریور 1398 - ساعت: 20:06:49